Minighid logopedic – Si eu vreau sa vorbesc corect! (contine CD cu model de pronuntare)

Minighid logopedicPrin aceasta carte se ofera un bogat material ilustrativ si verbal, cu multe exercitii aplicative care sustin metodologia in cele patru etape de corectare a sunetului: emitere, consolidare, diferentiere si automatizare.

Copiii care prezinta deficiente de limbaj pot avea tulburari de conduita si de personalitate. Acestea sunt datorate posibilitatilor reduse de exprimare si a existentei unor temeri caracteristice persoanelor cu dizabilitati de vorbire ce le impiedica sa se desfasoare la nivelul posibilitatilor reale.

Prevenirea si corectarea tulburarilor de limbaj este o problema care preocupa pe toti cei care contribuie la desavarsirea educatiei vorbirii copiilor • parinti, educatoare, invatatori si specialisti in logopedie.

Minighidul logopedic Si eu vreau sa vorbesc corect este insotit de un CD atasat fiecarui exemplar. CD- ul vine in intampinarea cerintelor moderne si perfect justificate de a transforma invatarea intr-un joc al mintii, actul invatarii corelandu-se armonios cu ideea de joc pe calculator, chiar daca nu e vorba de un joc propriu zis, ci de o transpunere moderna in sunet, imagine si text a continutului cartii. Ca o avanpremiera a softului educational care va urma firesc minighidului logopedic, CD-ul este structurat in conformitate cu cartea, elementul de noutate constand in sunetul concretizat prin vocea autoarei, care exemplifica pronuntia corecta, ireprosabila, cu o voce atragatoare si clara. Copiii, educatorii, invatatorii si specialistii in logopedie au astfel un real sprijin in acest CD care faciliteaza si inlesneste accesul la o invatare corecta, imbinand studiul cu jocul, cu imaginile frumoase, cu atractia fata de lucrul pe calculator, posibilitatea revenirii periodice asupra capitolelor de maxim interes facandu-se rapid si eficient. Foarte usor de utilizat, acest CD, care e o oglinda a cartii, se manevreza cu usurinta, indicatiile sunt usor de inteles si aplicat, cartea insasi se interfereaza in mod fericit cu CD-ul, ca o completare reciproca si fireasca.

Cumpara cartea

Fii conectat la cele mai bune resurse educationale!