mart. 312014
 

În perioada 6-12 aprilie 2014, la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen din Bacău se desfășoară ETAPA NAȚIONALĂ a Olimpiadei de Geografie, având ca organizatori: Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Județean Bacău și Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen

IMPORTANT:

  • Sosirea participanţilor la ONG se va face duminică, 6 aprilie, până la ora 22:00.
  • Festivitatea de deschidere va avea loc luni, 7 aprilie 2014, ora 9:00, la Sala Ateneu a Filarmonicii Mihai Jora Bacau (str. Razboieni, nr. 22).
  • Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, în intervalul orar 10,00-12,00
  • Cazarea elevilor din județele GALAȚI, NEAMȚ și din municipiul BUCUREȘTI se va face la Colegiul Economic Ion Ghica Bacău. Elevii din celelalte județe participante la Olimpiada Națională de Geografie au asigurată cazarea la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu-Karpen Bacău.
  • Se lucrează la un sistem de SMS-uri pentru profesorii participanţi la ONG Bacău 2014. SMS-urile vor fi transmise exclusiv către responsabilii de judete (profesori din judetul Bacău) și către cadrele didactice care însoțesc elevii în Bacău. Vă rugăm să nu utilizați numărul de telefon de pe care primiți SMS-uri pentru comunicarea cu organizatorii comisiei (acest număr de telefon este folosit numai pentru trimiterea de SMS-uri). Informația primită prin intemediul SMS-urilor va fi disiminată elevilor participanți la olimpiadă.

Sursa : http://ongbacau.ctcnvk.ro/html/index.php
[mc4wp_form]

Sorry, the comment form is closed at this time.